.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Bestuur Atalante Sport

Ons team

Vacature

Vacature

Positie Voorzitter

Over Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter! Wilt u meer lezen over deze functie, kopieer dan de volgende link of kijk bij vacatures op onze website. http://atalantesport.nl/Vrijwilligers/Vacatures/

Contact secretariaat@atalantesport.nl

Wendy

Wendy

Positie Penningmeester en EHBO

Over Mijn naam is Wendy Bal. Geboren en getogen in Belgie, maar nu al weer meer dan 20 jaar werkzaam en woonachtig in Nederland en moeder van twee tienerdochters. Toen ik jong was, was ik niet heel erg sportief. Op een blauwe maandag heb ik geturnd en aan aerobics gedaan, tot ik in contact kwam met Judo. Dat heb ik verschillende jaren beoefend, ook in competitieverband. Momenteel doe ik aan hardlopen, jazzdance en onderneem ik een verwoede poging om ook het tennis onder de knie te krijgen. Wat is dan mijn link met Ritmische Gymnastiek vraagt u zich wellicht af... Mijn twee dochters. Beide hebben zij de sport jaren beoefend en nu zijn zij actief als (assistent) coach bij Atalante. Zelf heb ik een jury- en EHBO diploma en een certificaat voor eerste hulp aan kinderen. In het dagelijks leven verdien ik mijn brood als Product Manager bij een grote rederij, Maersk Line. Vrijwilligerswerk doe ik al sinds mijn 16de. Ik heb in een ‘jeugdwerking’ gezeten, ben bestuurslid en coordinator geweest bij een vereniging in Barendrecht en nog steeds actief begeleider bij een jaarlijks sportkamp van een Belgische vereniging. Sinds augustus 2021 ben ik penningmeester bij Atalante Sport. Binnen deze functie wil ik samen met Maaike en Annemiek en andere vrijwilligers een financieel gezonde vereniging opbouwen die hopelijk organisch kan groeien.

Motto Samen maken we sporten leuk, motiverend en toegankelijk voor iedereen.

Contact penningmeester@atalantesport.nl

Annemiek

Annemiek

Positie Secretaris

Over Mijn naam is Annemiek, ik ben getrouwd met Mark en samen hebben we vier lieve kinderen. Onze oudste dochter zat vanaf haar tweede jaar al op (peuter)gym en wilde na het behalen van haar zwemdiploma's dolgraag verder met Ritmische Gymnastiek. Hoewel ik zelf lange tijd heb geturnd, was Ritmische Gymnastiek voor mij een onbekende discipline. Maar mede doordat ik mijn dochter nu al een aantal jaar zo zie genieten, draag ik deze sierlijke sport inmiddels een warm hart toe! Sport is voor mij van jongs af aan een echte uitlaatklep. Turnen, aerobics, steps, skaten en zelfs de gymlessen vroeger op school... ik vond het heerlijk. Momenteel doe ik alleen aan hardlopen en wandelen, omdat dit zich makkelijker laat inpassen in de alledaagse drukte. Verder haal ik veel voldoening uit mijn werk als GZ-psycholoog/neuropsycholoog en uit vrijwilligerswerk voor de jeugd van onze kerk. Sinds augustus 2021 ben ik secretaris bij Atalante Sport. Secretaris is afgeleid van het Latijnse woord voor geheim, wat ik opvat als vertrouwelijk en integer omgaan met informatie die ik te horen krijg. Tegelijkertijd wil ik bijdragen aan een open, eerlijk en daarmee veilig sportklimaat. Dat doe ik samen met Maaike en Wendy met veel plezier en toewijding.

Motto Samen maken we sporten leuk, motiverend en toegankelijk voor iedereen.

Contact secretariaat@atalantesport.nl


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram