.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Ritmische Gymnastiek  

Ritmische gymnastiek (RG) is een combinatie van ballet, dans en turnen met materialen. Lenigheid, kracht en motoriek zijn ook belangrijke onderdelen binnen deze sport. Ritmische gymnastiek kent 5 verschillende materialen; hoepel, bal, knots, lint en touw. Daarnaast kunnen gymnasten ook een oefening doen zonder materiaal. Binnen deze discipline heeft Atalante Sport een recreatie- en een selectiegroep. Onze recreatie groep bestaat uit gymnasten van 8 tot 12 jaar en onze selectie uit meiden van 5 tot 14 jaar. 


Mixed Gymnastics

Mixed Gymnastics is een nieuwe discipline binnen Atalante Sport. Deze groep is ingericht voor de jongste gymnasten van onze vereniging. De groep bestaat uit kinderen van 4 tot 7 jaar en heeft 45 minuten les. Tijdens deze les leren de kinderen de basis van verschillende sporten die binnen Dutch Gymnastics aangeboden worden. Zo komen de kinderen in aanraking met onder andere dans, acro, turn en ritmische gymnastiek. Ook zal er op spelenderwijs kennis gemaakt worden met circus. De kinderen leren bewegen en omgaan met hun lichaam en zullen de motorische ontwikkeling stimuleren en verbeteren in een veilige omgeving.


The Box

Atalante Sport heeft dit seizoen The Box van Dutch Gymnastics aangeschaft, en wij zijn ontzettend blij met deze aanwinst! Met de thema's jungle en Holland bieden de boxen veel mogelijkheden voor creatief bewegen en stimuleren ze de fantasie van de kinderen tijdens de recreatielessen. De boxen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam, waardoor ze perfect geschikt zijn voor intensief gebruik. Bij Atalante Sport vinden we het belangrijk om kinderen op een leuke en uitdagende manier te laten bewegen, en The Boxen draagt daar zeker aan bij.  

 

 

 

 

                                                                      


 

 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram