.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Leiding Atalante Sport

Ons team

Chihiro

Chihiro

Positie Coach

Over Persoonlijk vind ik ritmische gymnastiek één van de mooiste sporten die er bestaan. De manier van bewegen en alle materialen die voorbij komen in de sport vond ik als kind altijd al fascinerend. Als 6-jarige ben ik zelf begonnen met ritmische gymnastiek in de selectie. Nadat ik deze sport jaren met veel plezier heb beoefend, heb ik uiteindelijk toch besloten om te stoppen en training te gaan geven. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het assisteren bij de recreatie en daarna doorgestroomd naar het assisteren bij de selectie. In 2021 heb ik mijn eerste licentie, Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2, gehaald en in 2022 Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3. Hierdoor mag ik ondertussen ook zelfstandig les geven aan verschillende groepen. Ook heb ik mijn jurybrevet niveau 3, wat betekent dat ik mag jureren bij de tweede divisie wedstrijden. Sinds dit seizoen heb ik onze vereniging mogen uitbreiden naar Rhoon, waar ik ben begonnen met een nieuwe les Mixed Gymnastics. Naast het lesgeven bij Atalante, assisteer ik ook nog bij verschillende circuslessen.

Contact RG@atalantesport.nl

Killianne

Killianne

Positie Coach

Over Ritmische gymnastiek (RG) is mijn passie, omdat het een mooie sport is om naar te kijken én omdat de oefeningen op muziek en met verschillende materialen worden uitgevoerd. Als 4-jarig meisje kwam ik al in aanraking met deze prachtige sport, doordat mijn moeder hierin lesgaf. Tot mijn 17e jaar was ik actief als gymnaste. Op mijn 15e startte ik met de opleiding Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2 en heb vervolgens mijn licentie als Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3 behaald. Ook heb ik deze cursus zelf mogen geven. Nadat ik vele jaren lesgegeven heb bij diverse verenigingen, vind ik het fantastisch om nu actief te zijn als ervaren RG-trainster en -jurylid bij Atalante Sport. Hier train ik meisjes op meerdere niveaus en geef ik aan de jonge kinderen lessen van het nijntje Beweegdiploma. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Kortom, lesgeven ligt mij na aan het hart!

Contact RG@atalantesport.nl

Chiyomi

Chiyomi

Positie Assistent Coach en coördinator Grote Clubactie

Over Ik beoefen zelf al sinds mijn 9 jaar de sport ritmische gymnastiek. Ik heb altijd veel passie voor de sport gehad en deed dit dan ook met veel plezier. Ik was altijd bezig met sporten en deed naast RG ook nog ballet, modern en circus. Ik vond het super jammer om afscheid te moeten nemen van deze sporten en heb daarom besloten om mijn passies door te geven als assistent coach bij Atalante Sport. Daarnaast ga ik dit seizoen de Grote Clubactie coördineren, waar ik met volle toewijding aan zal beginnen. Ik kijk uit naar een mooi seizoen met een hechte groep gymnasten en coaches.

Contact GroteClubactie@atalantesport.nl

Xarenely

Xarenely

Positie Assistent Coach

Over Ik hou van Ritmische Gymnastiek, omdat het laat zien dat je heel veel kunt doen en leren in een sport. Het is ook een heel gevarieerde sport, waardoor het nooit verveelt. Ik begon aan deze sport toen ik 7 jaar oud was en het is door de jaren heen echt mijn passie geworden. Van mijn 10e tot 13e jaar nam ik deel aan de eerste divisie, waar ik nóg meer heb geleerd en ervaring heb opgedaan. Ik heb bijvoorbeeld ook deelgenomen aan internationale wedstrijden en vriendschappelijke trainingen. Toen ik eenmaal stopte als gymnaste, wilde ik graag op een andere manier betrokken blijven. Daarom ben ik assistent-trainster geworden en geef ik al geruime tijd met heel veel plezier les aan gymnasten van verschillende niveaus. Ik hoop nog meer mensen te laten kennismaken met en genieten van deze mooie en unieke sport!


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram