.
 
Atalante - Sports for  Everyone

Ons team

Killianne

Killianne

Positie Hoofd Coach

Over Ritmische gymnastiek (RG) is mijn passie, omdat het een mooie sport is om naar te kijken én omdat de oefeningen op muziek en met verschillende materialen worden uitgevoerd. Als 4-jarig meisje kwam ik al in aanraking met deze prachtige sport, doordat mijn moeder hierin lesgaf. Tot mijn 17e jaar was ik actief als gymnaste. Op mijn 15e startte ik met de opleiding Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2 en heb vervolgens mijn licentie als Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3 behaald. Ook heb ik deze cursus zelf mogen geven. Nadat ik vele jaren lesgegeven heb bij diverse verenigingen, vind ik het fantastisch om nu actief te zijn als ervaren RG-trainster en -jurylid bij Atalante Sport. Hier train ik meisjes op meerdere niveaus en geef ik aan de jonge kinderen lessen van het nijntje Beweegdiploma. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Kortom, lesgeven ligt mij na aan het hart!

Chihiro

Chihiro

Positie Coach

Over Persoonlijk vind ik Ritmische Gymnastiek één van de mooiste sporten die er bestaan. De manier van bewegen en met materialen oefeningen doen op muziek vind ik erg elegant. Ik ben zelf als 6-jarige begonnen in de selectie en ben het sindsdien alleen maar leuker en leuker gaan vinden. Nadat ik deze sport jaren heb beoefend, heb ik dan toch besloten om zelf te stoppen en training te gaan geven. Ik ben begonnen met het assisteren bij de recreatie en daarna doorgestroomd naar assisteren bij de selectie. Mijn eerste licentie, Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2, heb ik al gehaald en in 2021 ben ik begonnen met niveau 3 (Ritmische Gymnastiek Leider). Naast het lesgeven bij Atalante, assisteer ik ook nog bij verschillende turn- en circuslessen.

Tess

Tess

Positie Coach

Over Ik vind Ritmische Gymnastiek een hele mooie en sierlijke sport. Het op muziek bewegen met of zonder materialen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Op 6-jarige leeftijd werd ik voorgesteld aan deze sport en vanaf dat moment was ik verliefd. Nadat ik de sport ongeveer tien jaar zelf heb beoefend, heb ik besloten, met pijn in mijn hart, om ermee te stoppen en mijn passie te delen door training te gaan geven. Ik mocht (in coronatijd) gelijk in het diepe duiken door met online lessen mee te helpen en uiteindelijk buiten lessen te geven bij de selectie. Dit vond ik zo leuk dat ik besloot om mijn licentie tot Ritmische Gymnastiek Assistent niveau 2 te halen. Daarna ben ik direct doorgestroomd om mijn licentie Ritmische Gymnastiek Leider niveau 3 te halen.

Xarenely

Xarenely

Positie Assistent Coach

Over k hou van Ritmische Gymnastiek, omdat het laat zien dat je heel veel kunt doen en leren in een sport. Het is ook een heel gevarieerde sport, waardoor het nooit verveelt. Ik begon aan deze sport toen ik 7 jaar oud was en het is door de jaren heen echt mijn passie geworden. Van mijn 10e tot 13e jaar nam ik deel aan de eerste divisie, waar ik nóg meer heb geleerd en ervaring heb opgedaan. Ik heb bijvoorbeeld ook deelgenomen aan internationale wedstrijden en vriendschappelijke trainingen. Toen ik eenmaal stopte als gymnaste, wilde ik graag op een andere manier betrokken blijven. Daarom ben ik assistent-trainster geworden en geef ik al geruime tijd met heel veel plezier les aan gymnasten van verschillende niveaus. Ik hoop nog meer mensen te laten kennismaken met en genieten van deze mooie en unieke sport!

Lisa

Lisa

Positie Assistent Coach

Over Hallo, Ik ben Lisa, sinds dit jaar ben ik assistent trainster bij Atalante Sport. Ritmisch gymnastiek is mijn grootste hobby. Op mijn zesde maakte ik voor het eerst kennis deze sport. Ik ben begonnen bij de recreatie en later opgeklommen tot de eerste divisie waar ik met heel veel plezier heb getraind. Wat ik leuk vind aan ritmisch gymnastiek is de veelzijdigheid. De verschillende materialen, dans en acrobatiek maken dat ik altijd uitdaging vind. Er is steeds weer wat nieuws te leren. Naast ritmisch gymnastiek en school, kun je mij vaak vinden in de sportschool of op mijn skates. Daarnaast houd ik van tekenen, reizen en Netflixen.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram